Planning Application NP/HPK/0521/0508

portal.peakdistrict.gov.uk/05210508
Status: REGISTERED
Status: REGISTERED

Description

To re-point rather than re-render the east and north walls of the chapel. To build a wheelchair accessible pathway (1200mm wide) from the end of the existing paved path in front of the Chapel to the proposed accessible toilet facilities in the rear offshot. To build a low retaining wall behind the chapel alongside the new path to protect the back wall foundation (which is at higher level). Fitting a stove, the flue pipe of which would project through the church gable (west) then up through the rear roof slope of the schoolroom (and therefore not be visible from the front). The creation of an easily accessible, communal rear garden. Creation of a small car parking area at the front left of the building. This would involve moving and widening the existing gate posts.

Please be aware that the information below may not be complete in terms of appeal decisions, enforcement notices and appeals and legal decisions made by courts relating to the application.

Please contact the Authority to check the current planning status of a site or building.


modules.PlanningSearch.partial.documents.documents
modules.PlanningSearch.partial.linked_objects
modules.PlanningSearch.partial.repeatingdetails
modules.PlanningSearch.partial.spatial.spatial